Familierecepten gezocht!

17 februari 2017

Met 'Tafelen in de Westhoek' wil CO7 dorps- en streekgenoten dichter bij elkaar brengen en een warm tegengewicht bieden in de koude wintermaanden. Gezellig, kleinschalig, verrassend en smaakvol met een cultureel sausje zijn de trefwoorden.

Een twintigtal hobbykoks ontvangen een groep mensen aan hun eettafel. In totaal kunnen zo'n 120 mensen aanschuiven. Het dessert wordt in een gezamenlijke ruimte in het dorp gegeten, zo kunnen de deelnemers hun unieke ervaring met elkaar delen. De hobbykoks laten je proeven van hun familierecepten. Lokale hoeve- en streekproducten zijn de centrale elementen in het gerecht. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt gestart om 18u30 (einde omstreeks 23u30), op zondag om 12u.

In elk dorp zijn er rondtrekkende artiesten die tijdens de maaltijd binnenvallen in de huizen voor een act van 20 minuten. Naast een heerlijke maaltijd krijgen de gasten ook een avondvullend cultureel programma aangeboden. Tijdens het dessert wordt op de slotlocatie als apotheose nog een extra optreden aangeboden. Wie waar en wanneer optreedt, blijft een verrassing!

Familierecepten gezocht

Heb jij nog een recept liggen dat al enkele generaties meegaat? Geef jij bij het koken een eigen twist aan een recept dat je grootouders al maakten? Bezorg ons je familierecept via de facebookpagina van CO7 of via mail en maak kans op één van de drie cadeaubonnen van 100% West-Vlaams t.w.v. 25 euro.

Tafelen in de Westhoek is een project van CO7 i.s.m. het Centrum voor Agrarische GeschiedenisInagro en de lokale KVLV-afdeling.

 


Contact