CO7 aan het feest!

Logo CO7 - 15 jaarOp 8 november 2020 werd CO7 15 jaar!! Het komende jaar willen we terugblikken maar ook vooruitkijken. Volg ons zeker op facebook en via onze nieuwsbrief.

Ben je ook benieuwd naar wat de grappigste anekdotes over ons zijn? Wil je weten wat mensen ons in de toekomst wensen? Op geregelde tijdstippen komt er een filmpje van een sleutelfiguur online.

Om ook jou te betrekken bij ons feestjaar komen in onze regio verschillende fiets- of wandelroutes langs cultuur- en erfgoedlocaties. De routes zullen op onze website kunnen gedownload worden. Ga op stap met je smartphone als gids.

CO7 zou CO7 niet zijn zonder haar breed netwerk! Daarom gaan we een dag bij een partnerorganisatie meedraaien. Hoe onze dag daar verloopt en wat we er uit leren, kun je volgen via onze Instagrampagina.

Het is voor ons nu ook het uitgelezen moment om een tentoonstelling over onszelf in elkaar te steken. CO15 wordt een tentoonstelling over onze eigen geschiedenis.

Cultuur en erfgoed, het zijn misschien niet direct termen die je aan jongeren linkt? Daarom willen we met een cultuureducatief project 15-jarigen bij onze werking betrekken.

Als kers op de verjaardagstaart wordt de huisstijl van CO7 binnenkort ook in een nieuw jasje gestoken! Website, logo, nieuwsbrief en social media worden gerestyled.