Week van de Belgische muziek

Campagnebeeld Ode aan de Belgische MuziekOm 2021 goed van start te laten gaan zet VI.BE haar schouders onder de Week Van de Belgische Muziek. Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari richten ze samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Daarom worden in heel het land tal van acties en initiatieven op poten gezet, ook in de Westhoek.

Ontdek tussen maandag 8 en vrijdag van 12 februari op onze facebookpagina elke dag één muziekwerking en/of lokale band uit het rijke muzieklandschap van de Westhoek. Want de Westhoek is meer dan enkel landbouw, natuur en erfgoed!
Muziekcentrum Dranouter, de Vort'n Vis en Hypnoiz zetten elk een band uit eigen streek waarin ze geloven in de kijker. I-Shence Family Soundsystem en Grid zorgen in de loop van de week voor extra muziek.

Als afsluiter moedigt VI.BE iedereen met een hart voor muziek – elke lokale held, van rockers en rappers tot zangers, dj’s en trompettisten – aan om mee een massale ode te brengen. Installeer je op zondag 14 februari om 17u stipt op je stoep of open je raam en breng een eigen liveversie van een Belgisch nummer dat je nauw aan het hart ligt. Liefde klonk nog nooit zo schoon, da’s nu al zeker!

Meer info vind je hier!

 

 

 


Contactpersonen