Conflict in Contact VIII

Achtste contactdag over conflictarcheologie in Vlaanderen
Vrijdag 3 december 2021

Door verstrengde coronamaatregelen is Conflict in Contact VIII uitgesteld naar een latere datum. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Na een sabbatjaar in 2020 kondigt de werkgroep ‘Conflict in Contact’ met plezier aan een 8ste editie van de contactdag over conflictarcheologie te organiseren. Met deze contactdag willen we een ontmoetings- en overlegforum bieden voor allen die geïnteresseerd zijn in de archeologie van conflictsites uit een ver en minder ver verleden. De lezingen hebben betrekking op de actualiteit van het archeologisch onderzoek, de opgravingen en vondsten van de voorbije jaren. Het definitieve programma wordt op 15 november bekendgemaakt.
De contactdag gaat dit jaar door in zaal De Liberale Kring te Ninove dankzij een samenwerking met SOLVA. Tijdens de studiedag is er een bezoek voorzien aan de tentoonstelling ‘Landschap doorgrond’ die iets verder doorgaat over de opgravingen op de site Doorn Noord te Ninove.

Bijdragen bundel

Wij herinneren u eraan dat de schriftelijke bijdragen voor het tijdschrift ten laatste op 17 november 2021 ingediend dienen te worden via e-mail: conflictincontact@gmail.com.

Inschrijven

Voorlopig is inschrijven niet meer mogelijk.

Namens de organisatie:
Maarten Bracke, Jan Decorte, Sam De Decker, Marc Dewilde, Willem Hantson, Bert Heyvaert, Birger Stichelbaut, Yannick Van Hollebeke en Simon Verdegem.


Contactpersonen