Foto-expo Dranouter

Logo Dranouter Ongefilterd Vijftig edities Festival Dranouter: da’s vijf epische decennia van muziek, festivalgekte en véél foto’s. Speciaal voor dit gouden jubileumfeestje laat Festival Dranouter deze zomer haar fotoarchief op je los, in een originele tentoonstelling doorheen het muzikaalste dorp van Vlaanderen. Jij bent de special guest die doorheen deze wandelexpo de wilde hoogtepunten en de zotte transformatie van dit legendarische festival ontdekt. De rock ‘n roll fotomontages die je onderweg tegenkomt zinderen harder na dan een set van ZAZ of Bart Peeters.

Expo Dranouter Ongefilterd

Berg op, berg af, stap na stap word je ondergedompeld in 50 jaar muzikaal avontuur van dit authentieke festival met een serieuze hoek af. De foto's sleuren je mee op een rebelse tijdreis vol hippies, baarden en prettig gestoorde verhalen. Zorg ervoor dat je je camera bij hebt, want de panorama's zijn net zo adembenemend als het Antwaarps van Wannes Van De Velde of het engelengezang van Laïs. May the folk be with you!

Foto-Expo Dranouter vindt plaats van vrijdag 28/06/2024 t.e.m. zondag 8/09/2024 doorheen het dorp Dranouter. Meer info kan je vinden via de officiële website & sociale media van Festival Dranouter.  Opgelet: De expo is niet te bezoeken van 29 juli tot 6 augustus door het plaatsvinden van Festival Dranouter 2024. 

'Foto Expo Dranouter' is een project van Dranoeter vzw met de steun van Gemeente Heuvelland en in samenwerking met CO7.

 

Erfgoedhalte Dranouter

Ook CO7 zet Festival Dranouter in de bloementjes tijdens deze 50ste verjaardag! Aan OC De Klakeye, de locatie waar het allemaal begon, werd een erfgoedhalte neergepoot. Tijdens de Foto-Expo ontdek je er de geschiedenis van het Woodstock van Vlaanderen. Kom zeker een kijkje nemen tijdens jouw wandeltocht in het dorp!

 

Mobiele Expo 50 jaar Festival Dranouter

Dit najaar zetten we de feestelijkheden verder met een mobiele expo die zal rondtouren in de Zuidelijke Westhoek. Binnenkort vind je op deze pagina meer info hierover! Stay tuned!