Foto-expo Dranouter

Logo Dranouter Ongefilterd 50 edities van Festival Dranouter: da’s 5 epische decennia van muziek, festivalgekte en véél foto’s.

Oproep: deel jouw festivalherinneringen

Festival Dranouter en CO7 slaan de handen in elkaar om in het collectieve geheugen te duiken! Hebben jij, jouw vriendenkring of vereniging een speciale herinnering, anekdote of traditie gekoppeld aan het festival? Laat het ons weten en maak kans op een gratis festivalticket!

Wij gaan met jouw (foto-)herinneringen aan de slag in een rondtrekkende expo doorheen de Zuidelijke Westhoek.

Bezorg ons jouw herinneringen hier en maak kans op dat festivalticket!

Je herinnering delen kan nu ook in jouw buurt! In de gemeenten van de Zuidelijke Westhoek kan je nu ook onze memory-walls vinden. Ga er zeker eens lang, schrijf je herinnering neer op onze kaartjes en hang ze vast aan onze opstelling!

  • Heuvelland: Openbare Bibliotheek (Schoolstraat 12, 8950 Wijtschate)
  • Langemark-Poelkapelle: Inkom Sportcentrum (Boezingestraat 41-51, 8920 Langemark)
  • Poperinge: Inkom Sportzone (Ouderdomseweg 3, 8970 Poperinge)
  • Vleteren: Dienst Vrije tijd & Toerisme (Veurnestraat 4, 8640 Oostvleteren)
  • Zonnebeke: Openbare Bibliotheek De Letterschuur (Bertin Pilstraat 5, 8906 Zonnebeke)

Maar er is meer! Speciaal voor dit gouden jubileumfeestje laat Festival Dranouter deze zomer haar fotoarchief op je los, in een originele tentoonstelling doorheen het muzikaalste dorp van Vlaanderen. Jij bent de special guest die doorheen deze wandelexpo de wilde hoogtepunten en de zotte transformatie van dit legendarische festival ontdekt. De rock ‘n roll fotomontages die je onderweg tegenkomt zinderen harder na dan een set van ZAZ of Bart Peeters.

Expo Dranouter Ongefilterd

Berg op, berg af, stap na stap word je ondergedompeld in 50 jaar muzikaal avontuur van dit authentieke festival met een serieuze hoek af. De foto's sleuren je mee op een rebelse tijdreis vol hippies, baarden en prettig gestoorde verhalen. Zorg ervoor dat je je camera bij hebt, want de panorama's zijn net zo adembenemend als het Antwaarps van Wannes Van De Velde of het engelengezang van Laïs. May the folk be with you!

Praktisch

Festival Dranouter Ongefilterd vindt plaats van vrijdag 28/06/2024 t.e.m. zondag 8/09/2024 doorheen het dorp Dranouter. Updates & info binnenkort via https://festivaldranouter.be/nl/ongefilterd & sociale media van Festival Dranouter.