Ode aan de Belgische Muziek

25 januari 2021

Breng op 14 februari mee een Ode aan de Belgische muziek. Installeer je om 17u stipt op je stoep of open je raam en breng een eigen liveversie van een Belgisch nummer dat je nauw aan het hart ligt. Liefde klonk nog nooit zo schoon, da’s nu al zeker!


Om 2021 goed van start te laten gaan zet VI.BE haar schouders onder de Week Van de Belgische Muziek. Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari richten ze samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Daarom worden in heel het land tal van acties en initiatieven op poten gezet.

Als afsluiter moedigt VI.BE iedereen met een hart voor muziek – elke lokale held, van rockers en rappers tot zangers, dj’s en trompettisten – aan om mee een massale ode aan de Belgische muziek te brengen. Installeer je op zondag 14 februari om 17u stipt op je stoep of open je raam en breng een eigen liveversie van een Belgisch nummer dat je nauw aan het hart ligt.

Meer info vind je hier!