Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, activiteiten? Vul hieronder jouw gegevens in. De CO7-nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden.

* vereist
 
CO7 gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:
Je kan op elk moment uitschrijven via de link 'uitschrijven uit onze verzendlijst' in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@co7.be.
We zullen je gegevens met respect behandelen. Indien je niet wilt dat wij je gegevens verwerken, volstaat het dat mee te delen op info@co7.be. Via dat adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je op www.co7.be/privacyverklaring.
We gebruiken MailChimp als marketingplatform. Door hieronder te klikken om je te abonneren, erken je dat jouw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.