Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, activiteiten? Vul hieronder jouw gegevens in. De CO7-nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden.

* verplicht

View previous campaigns.

CO7 gebruikt de gegevens die jij op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:
Je kan op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'uitschrijven uit onze verzendlijst' in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@co7.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken, volstaat het ons dat mee te delen op info@co7.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.co7.be/privacyverklaring
We gebruiken MailChimp als marketingplatform. Door hieronder te klikken om je te abonneren, erken je dat jouw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.