Gezocht: De Jonge Garde!

Gezocht! 

De Jonge Garde van Westhoek verbeeldt (geboren 2004-2007).

  • Geloof je in de kracht van beelden? Of heb je grafisch talent en wil je daar iets kunstigs mee doen?
  • Ben je klaar om 'Westhoek verbeeldt' te laten viben op de socials?
  • Werk je graag samen aan een zot project met andere jongeren? Of leer je graag nieuwe mensen kennen? Of ben je gewoon een kei in mensen enthousiasmeren?
  • Ben je vooral een 'doener' die graag een sprong in het diepe maakt?
  • Wil je graag tonen aan de wereld wat de 'Westhoek verbeeldt'?

Waarom?

In 2025 bestaat de beeldbank 'Westhoek verbeeldt' 20 jaar en dat willen we vieren met een gek en uniek project! Je duikt samen met andere jongeren in de fotocollectie en bedenkt een project, zo wild en vrij als je het zelf maar kan bedenken. Op het einde van de rit ben je trotse co-creator van een project dat de volledige Westhoek zal rondtoeren. What about that?

Janne Samyn is er alvast bij en legt je uit waarom jij moet meedoen!

Wanneer?

De kick-off is voorzien op woensdag 3 april om 14u in de namiddag (de uitnodiging krijg je na je inschrijving). Kun je er niet bij zijn, stuur een mailtje naar Marthe! Andere bijeenkomsten plannen we in weekends en de zomervakantie. Mogelijks is dat een weekend op locatie in de Westhoek.


Wat kan je verwachten?

Je werkt zelf een groots publieksproject uit samen met andere jongeren. Maar je doet dat niet alleen. Het team van CO7 staat je met raad en daad bij. Bovendien wordt je gecoacht door specialisten met ervaring in dergelijke publiekswerking. Je doet werkervaring op binnen de cultuur- en erfgoedsector en vanzelfsprekend zul je daar veel nieuwe mensen leren kennen waarmee je jouw (eventuele latere beroeps-)netwerk kunt uitbouwen.

Enthousiast?

Schrijf je hier in!

Contactpersonen